Tijana Radulović: ”Najskuplje je ne rizikovati i ne preduzimati ništa!”

Categories ARK Natural Partner

Kada poželite kvalitetne deserte za svoje drage proslave, kada poželite da odete na čašicu razgovora i uživate u ukusnim delikatesima, kada poželite da iznenadite vašu voljenu osobu i kada vam je za to potreban samo jedan, provereni brend – Dolce by Tintolino je baš ta adresa za vas! Razgovarali smo sa CEO ovog poslastičarskog raja, Tijanom Radulović, i saznali kako su Martin Lindstrom i ovaj srpski brend povezani. Uživajte u nastavku!

 

#1 Zašto ste se odlučili da podržite ARK Regional Branding Symposium?

Sastavni deo našeg posla jeste i kontiunirana edukacija, praćenje trendova i postavljanje novih ciljeva. Odluka da podržimo ARK Regional Branding Symposium upravo jeste da bismo bolje sagledali sebe i svoj brend u modernom okruženju i mogućnosti za unapređivanje istog. Naša vizija jeste da postanemo vodeći brend u poslastičarstva u Srbiji i veoma sigurnim koracima idemo ka tome. Držimo se parole da je „Najskuplje je ne rizikovati i ne preduzimati ništa.

Odluka da podržimo ARK Regional Branding Symposium upravo jeste da bismo bolje sagledali sebe i svoj brend u modernom okruženju i mogućnosti za unapređivanje istog.

#2 Kao jedan porodični biznis kako vi vidite, gradite i ulažete u brend?

Naš brend je rastao od “kuhinjice do poslastičarnice“, od dva pleha do baroknog prostora na ekskluzivnim lokacijama. Rađanje brenda nije išlo preko noći, mi smo dugo planirali, uložili dosta sredstava i energije kao i kreativnosti da bi nastao Tintolino iz koga se kasnije rodio Dolce. Naš brend Dolce by Tintolino jeste porodična manufaktura, ali kako smo rasli tako se javljala i potreba za novim kadrovima, mada ja i dalje sve njih tretiram kao porodicu što opravdava i ime benda Tintolino Family. Ulaganja su neprestana kroz edukaciju, kroz obnovu opreme i kroz inovacije koje su neophodne da bi se održao standard i kvalitet koji smo postavili i koji jedino mora ostati nepromenljiv.

KUPITE SVOJU KARTU ZA ARK SYMPOSIUM OVDE

Leave a Reply