Aleksandar Mladenović: ”Bilo da upravljate brendovima i njihovim životnim ciklusima ili kreirate neke nove strategije i donosite inovativnost na tržište, ovo predavanje bi trebalo da bude pod obavezno u vašem kalendaru!”

Categories ARK Natural Partner

Lokalni brend, prepoznatljiv i autentičan godinama unazad, prepoznao je kvalitet koji će sa sobom doneti Martin Lindstrom u Srbiju. Razgovarali smo sa Aleksandrom Mladenovićem iz kompanije Zlatiborac koja je podržala simpozijum, pronašavši relaciju između postepenog građenja brenda na pravi način i tima ljudi koji veruje u uspeh. Pročitajte u nastavku zanimljive odgovore o brendiranju poznatih slanih delikatesa.

#1 Da li i zašto mislite da je Martinov dolazak, ili bilo kog govornika svetskog kalibra u ovaj region bitan za stručnu javnost?

Kada je u pitanju stručno usavršavanje kao proces koji direktno utiče na posao koji obavljamo, edukacije su neizostavan momenat celog kruga delovanja. Stoga, dolazak Martina u Srbiju je značajan kako za rukovodioce tako i za njihove zaposlene. Kao jedan od najčitanijih autora iz oblasti marketinga, verujem da će podstaći sve posetioce na nove ideje, inspirisati ne delanje i biti pokretač inovativnih procesa. Odlazak na edukativne skupove ovakvog tipa je bitan jer obezbeđuje dobre uslove za ostvarivanje procesa kontinuiranog profesionalnog razvoja. Bilo da upravljate brendovima i njihovim životnim ciklusima ili kreirate neke nove strategije i donosite inovativnost na tržište, ovo predavanje bi trebalo da bude pod obavezno u vašem kalendaru.

Odlazak na edukativne skupove ovakvog tipa je bitan jer obezbeđuje dobre uslove za ostvarivanje procesa kontinuiranog profesionalnog razvoja.

#2 Kao kompanija, zašto ste se odlučili da podržite ARK Regional Branding Symposium? Kako vi vidite, gradite i ulažete u brend?

Martinovo iskustvo i znanje koje će podeliti sa svim učesnicima ARK Regional Branding Symposium-a, će zasigurno biti značajno svima u Srbiji. Svaki deo naše zemlje poznat je po proizvodnji nekog proizvoda kao što je Zlatibor poznat po proizvodnji pršute. Ovakvi govornici će verujemo podstaći i male proizvođače da prepoznaju važnost brendiranja.

Kompanija Zlatiborac se trudi da ima hrabar, brz i produktivan tim, a to se postiže konstantnim usavršavanjem kroz edukacije i učenje. Unosimo novi ugao gledanja na brending, a to postižemo i motivacijom, kao najbitnijim procesom napredovanja.

Kontinuitet ulaganja u naš brend je u skladu sa rastom našeg tržišnog učešća. Za nas je to jako bitno, jer smo tada sigurni da radimo prave stvari i da potrošači to prepoznaju.

 

KUPITE SVOJU KARTU ZA ARK SYMPOSIUM OVDE

Leave a Reply